Remoska v moderní i babiččině kuchyni
Kód: 424Související produkty
Detailní popis produktu
Z obsahu:
Jakou remosku si pořídit?
Co bychom si určitě měli k remosce pořídit?
Na co si musíme dát pozor?
Jak správně péci v remosce
Časy pečení
Údržba a čištění remosky
Recepty z vepřového, hovězího, drůbežího a mletého masa
Pokrmy z ryb
Pokrmy z uzenin
Pokrmy z těstovin, brambor a zeleniny
Domácí chléb a další slané pečení
Sladké pokrmy
Moučníky
A ještě něco navíc... např. příprava domácí marmelády, vaření rýže v remosce, příprava řízků či škvaření sádla
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Autor: | Alena Doležalová |
Formát: | 170 x 240 mm |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 216 |
Barevnost: | Celobarevná na křídě |
EAN: | 9788073222413 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář