Nový velký rybí receptář P
Kód: 318Související produkty
Detailní popis produktu
Rybí maso v naší výživě
Moderní způsoby uchovávání rybího masa
Pomalu se blížíme k samotnému vaření
Základní způsoby kuchyňské úpravy ryb
Česká národní specialita - nákup živého kapra
Domácí kapří zabijačka
Česká vánoční rybí polévka
Druhá část štědrovečerní večeře
Další kapřikovo recepty
Další kaprovité ryby
Dravci v našich vodách a peněženkách
Polévky ze sladkovodních ryb
Výroba domácích specialit ze sladkovodních ryb
V Čechách to bez uzení nejde
Vaříme z mořských ryb
Vaříme na dovolené u moře
Ostatní mořští živočichové
Polévky z mořských ryb a dalších živočichů
Základní suroviny studené rybí kuchyně
Rybářské zájezdy
Rybí trofeje
Kuriozity rybí kuchyně
Doplňkové parametry
Kategorie: | Všechny tituly |
---|---|
Hmotnost: | 1.32 kg |
Autor: | Miloš Štěpnička |
Formát: | 200 x 260 mm |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 320 |
Barevnost: | křída, berevné fotografie |
EAN: | 9788073222109 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář