Bifteky, řízky a další výborná masíčka
Kód: 37Související produkty
Detailní popis produktu
Několik základních rad k přípravě minutkového masa
Jak správně připravit řízky
Marinování masa
Jak správně připravit bifteky
Bifteky - hovězí maso
Vepřové řízky na mnoho způsobů
Biftečky a jiné smažené pokrmy z mletého masa
Pochoutky z jater
Kuřecí řízky, kapsy a minutkové závitky
Krůtí řízky
Rychle připravené králičí plátky
Rybí filátka
Minutky ze zvěřiny
Řízky ze šunky a jiných masných výrobků
Ochucená másla, omáčtičky a chuťovky k minutkám
Doplňkové parametry
Kategorie: | Všechny tituly |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Autor: | Alena Doležalová |
Formát: | 145 x 200 mm |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 112 |
Barevnost: | černobílá, barevné přílohy, ilustrace |
EAN: | 9788073221119 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář