• Průvodce nákupem v našem
e-shopu
• Dostupnost zboží a termín dodání
Zákaznická linka - PO-PÁ 8:00-15:30
Telefon (+420) 386 359 633
Autor: | Miloš Štěpnička |
Dostupnost: | Skladem |
Kód zboží: | 978-80-7322-153-9 |
Vaše cena: | 200 Kč |
Běžná cena: | 250 Kč |
Ušetříte: | 50 Kč |
Množství: |
Trochu historie i teorie
V čem se vlastně dají ryby udit?
Když udírnu, tak pořádnou
Vhodné dřevo na uzení
Vhodné ryby pro uzení
Kaprovité ryby
A nyní ryby dravé
To nejlepší nakonec
Mořské ryby
Pár slov o zmrazování ryb
Než začneme udit
Základem úspěšného uzení je odpovědné nasolení
Navazování a navěšování
Vzhůru do práce - uzení zatepla
Dobré ošetření a vhodné uložení uzených ryb
Různá specifika masa z uzených ryb
Formát 165 x 235 mm, brožovaná, 160 stran, celobarevná,
EAN 9788073221539
Dotisk původní české publikace známého autora přináší veškeré informace o uzení ryb od A do Z. V celobarevné kuchařce najdete spoustu užitečných rad, postupů, receptů - všechny ověřené dlouholetými zkušenostmi známého jihočeského rodáka.
Autor navazuje na oblíbený titul Rybí receptář a zajímavým způsobem radí, jak zpracovat mořské ryby a živočichy. Nabízí...
Při objednávce nad 1000 Kč doprava zdarma!
Copyright Nakladatelství DONA s.r.o., 2022